Just of CZ (2025) » Alles over de verschillen (2024)

Als je een nieuwe zorgverzekering wilt kiezen, dan heb je nogal wat keuzes te maken. In ons land zijn namelijk ontzettend veel zorgverzekeraars die hun diensten aanbieden. En zie dan door de bomen het bos nog maar eens. Gelukkig kun je altijd terugvallen op zorgverzekerinq.nl. Hier maak je kennis met de beste verzekeraars namelijk en bovendien kun je hier de zorgverzekeraars prima met elkaar vergelijken. Op deze pagina helpen we je bij de keuze Just of CZ, twee prima verzekeraars.

Overstappen kan tot en met de laatste dag van het jaar

Elk jaar opnieuw stappen eind december meer dan een miljoen mensen over naar een nieuwe zorgverzekeraar. De meeste mensen doen dat vooral op basis van de prijs en in mindere mate de dekking. Toch is het goed als je kiest voor een zorgverzekering verstandig om toch altijd verder te kijken dan alleen naar de prijs. Check de dekking en lees vooral ook altijd goed de kleine lettertjes goed door voor je een beslissing neemt. Als je wilt overstappen van zorgverzekering, dan kun je dat overigens in de maand december doen, waarbij je de tijd hebt tot 31 december 23.59 uur. Wat zeker is, is dat je door over te stappen vaak behoorlijk wat geld kunt besparen.

Kies jij voor Just of CZ?

Just of CZ (2025) » Alles over de verschillen (1)Laten we eerst eens kijken naar Just. Kies je voor Just, dan hoef jij je in elk geval geen zorgen te maken over de zorgverzekering. Just biedt een wel heel speciale app, de App de Dokter. Kies je voor Just, dan kun je gemakkelijk zelf alles online regelen. Je kiest gemakkelijk dient de declaraties in en zoekt ene goede vergoeding. Ook het melden van een ongeval is erg gemakkelijk en ook het doorgeven van wijzigingen is bij Just altijd erg gemakkelijk. Wanneer je kiest voor Just, dan krijg je nooit te maken met gedoe en weet je zeker dat sprake is van perfecte dekking. Ook de app van Just is bijzonder gemakkelijk. Met drie pakketten houdt Just het bovendien bijzonder overzichtelijk.

CZ heeft gewoon erg veel te bieden

Just of CZ (2025) » Alles over de verschillen (2)Als je voor de keuze staat Just of CZ, dan moeten we natuurlijk ook CZ nader onder de loep nemen. Maak je gebruik van de verzekering van CZ, dan heb je ruime keuze en krijg je bovendien altijd gratis zorgadvies. Bij CZ krijg je bovendien altijd te maken met extra support bij zorg en gezondheid. CZ maakt het elke verzekeraar gemakkelijk. Je kunt heel erg veel zelf regelen als je kiest voor CZ in de vorm van het bekijken van de zorgkosten, het indienen van declaraties en het zoeken van vergoedingen. Kies je voor CZ, dan weet je ook zeker dat je altijd handige tips krijgt en dat je te maken krijgt met persoonlijke service. Ook de premies die CZ vraagt voor de verzekeringen die het aanbiedt zijn zeer aantrekkelijk. Al met al is de keuze tussen Just of CZ dus nog best een lastige.

Bezoek altijd eerst de website zorgverzekerinq.nl

Als jij de zorgverzekeringen goed met elkaar wilt vergelijken, doe je er altijd goed aan om de website zorgverzekerinq.nl te bezoeken. Maak hier nader kennis met de zorgverzekeraars en vergelijk ze. Dan weet je dat je altijd een weloverwogen keuze gaat maken namelijk.

Waarom zou je overstappen naar een andere zorgverzekeraar?

Veel mensen stappen aan het einde van het jaar over naar een andere zorgverzekeraar vanwege de prijs en de dekking. Overstappen kan overigens tot en met de laatste dag van het jaar, tot 00.00 uur om precies te zijn.

Kies je voor Just of CZ?

Dat is een lastige keuze omdat dit twee prima zorgverzekeraars zijn. Bij de keuze tussen Just en CZ kun je gebruik maken van zorgverzekerinq.nl. Dan maak je in elk geval een meer weloverwogen keuze.

Waarom check je altijd eerst de website zorgverzekerinq.nl?

Op zorgverzekerinq.nl maak je kennis met de beste verzekeringen en kun je meteen de verzekeraars goed met elkaar vergelijken. Door dat te doen weet je zeker dat je de voor jou beste keuze maakt.

4.6/5 - (11 stemmen)

Just of CZ (2025) » Alles over de verschillen (3)

KasperZorgverzekering expert

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Nu populair

  • Een nieuwe start: Afkicken in Zuid-Afrika
  • Dit gebeurt er als je een keer bloed moet prikken in het ziekenhuis
  • Hoe kun je een vergoeding aanvragen bij je zorgverzekeraar?
  • In 2025 wisselen minder mensen van zorgverzekering en dit is waarom
Just of CZ (2025) » Alles over de verschillen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5647

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.